WES trådlöst mobilt brand- och utrymningslarm

WES skyddar byggarbetsplatser, industrifastigheter och tillfälliga byggnader över hela världen. Systemet behöver ingen fast installation. Det går därför snabbt att installera och är enkelt att anpassa i föränderliga miljöer.

  • Snabb driftsättning. Ett fungerande, parat system på bara några minuter.
  • Lätt att anpassa till platsen. Lägg enkelt till, ta bort och flytta enheter.
  • Lång batteritid. Hela 3 år under normala förhållanden.

WES brand- och utrymningslarm

WES är ett mobilt, trådlöst brandlarmsystem speciellt utvecklat för att skydda byggarbetsplatser och andra tillfälliga installationer. Systemet gör det möjligt att snabbt och enkelt kommunicera brandlarm och arbetsplatsolyckor i den komplexa miljön som en byggarbetsplats ofta är.

Snabb driftsättning

WES-systemet består av olika enheter som sätts samman och anpassas för varje specifik miljö. Det går snabbt att installera och är enkelt att kontinuerligt anpassa efter rådande omständigheter och i föränderliga miljöer. Systemet är EN54 klassat.

Egenskaper och fördelar

WES-systemet larmar automatiskt vid brand och via manuell knapptryckning även vid olycksfall, då medicinsk assistans behöver tillkallas. WES-systemet drivs med batteri. Det finns alltså ingen kabeldragning att ta hänsyn till när installationsmiljön ändras. Installationen är enkel och snabb.

NYHET! WES3 vattendetektering

WES3 Interface vatten gör det möjligt att ansluta enheter för vattendetektering till ett WES-nätverk och få automatisk övervakning dygnet runt. Med WES vattenkabel och tejp får men en övervakning för läckor och fel längs hela dess längd. Förekomst av vatten utlöser ett larm till WES3 Connect Control-enheten.

REACT molnbaserad plattform

Den molnbaserade lösningen REACT ger varningar och aviseringar 24/7. Den gör det möjligt att övervaka WES3-larmaktiveringar från var som helst i världen dygnet runt. Med hjälp av mobilappen tas varningar och aviseringar emot i realtid.

WES Instruktionsfilmer

För befintliga användare av WES3-systemet finns en videokanal där instruktionsfilmer för brandlarmets olika funktioner finns samlat. Korta informativa videos som visar olika funktioner och inställningar för WES-enheterna.

Hur kan vi hjälpa dig?

Ja tack, jag vill gärna bli kontaktad!

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas