Hos oss kan du vara trygg

Dafo Brand har sedan starten år 1919 utvecklats till ett modernt och högteknologiskt företag.

Thomas Sparring vid brandbil, Dafo firar 100 år

Med 100 års branscherfarenhet är vi idag en av Nordens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel.

Dafo är ett svenskägt familjeföretag med den huvudsakliga verksamheten i Norden.

Vi har marknaden bredaste sortiment av lösningar, produkter och tjänster för allt inom brandskydd. Med vår långa erfarenhet kan vi erbjuda spetskompetens för dig som kund, oavsett vad du behöver hjälp med.

Vi är den ledande leverantören till brandförsvaren i Sverige och även landets största leverantör av fasta släcksystem.

Företagets huvudkontor finns i Tyresö strax söder om Stockholm. Vi har drygt 100 återförsäljare med montage- och servicekapacitet runt om i Sverige och ett stort internationellt nätverk. 

I Dafo-koncernen ingår Dafo Brand AB, systerbolaget Dafo Fomtec som arbetar med skumtillverkning och distribution samt Dafo Security AB som arbetar med säkerhetslösningar.

Thomas Sparring
VD och ägare

Relaterat

  • Om oss

Organisation

Dafo Brand AB är en helhetsleverantör av produkter och tjänster inom brandskydd, brandsäkerhet, brandskyddsarbete, brandsläckare och räddningsmateriel.

  • Om oss

Att jobba på Dafo - en livsviktig uppgift

Vill du bli en av oss? Vi erbjuder våra medarbetare en trygg anställning med bra utvecklingsmöjligheter. Vill du arbeta i ett företag med god företagskultur, som ligger i framkant gällande kunskap, kvalitet och service? Tveka inte att ta kontakt med oss!

  • Om oss

Vår historia

Med 100 års branscherfarenhet är vi idag en av Nordens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel.

  • Om oss

Hållbarhet

Hållbarhet är en integrerad del av vår verksamhet och ska genomsyra allt Dafo gör. Vi arbetar alltmer intensivt för minskad miljö- och klimatpåverkan, för rena affärer, goda arbetsförhållanden, mångfald och jämställdhet.

  • Om oss

Vårt ansvar – din trygghet

För oss handlar hållbart företagande om att förena lönsamhet, miljöhänsyn och socialt ansvarstagande. Våra produkter och tjänster ska bidra till att skapa ett säkrare samhälle och tryggare miljöer för våra kunder.

  • Om oss

Kontakt

Vi finns här för att svara på dina frågor och arbetar för att du ska vara så nöjd som möjligt med våra produkter och tjänster.

  • Om oss

Brandskyddsrådgivare/säljare

Vår expandering fortsätter och vi söker nu fler brandskyddsrådgivare / säljare som vill vara med att utveckla och stärka upp vårt säljteam. Med marknadens bredaste utbud av produkter och tjänster kommer du att kartlägga marknaden och erbjuda våra kunder innovativa helhetslösningar. Du kommer att jobba mot större och mindre företag, bl a fastighetsägare och brukare. Placeringsorten är Stockholm.

  • Om oss

Innesäljare brandskyddstjänster

Vi söker nu en innesäljare som vill vara med och utveckla och stärka upp vårt säljteam. Som innesäljare hos Dafo blir du en viktig pusselbit mellan företaget och dess kunder.