Kontakt

Vi finns här för att svara på dina frågor och arbetar för att du ska vara så nöjd som möjligt med våra produkter och tjänster.

Dafo Brand AB

Box 683
135 26 Tyresö
Organisationsnummer: 556079-0957

Leveransadress

Vindkraftsvägen 8
135 70 Stockholm Tyresö

Hitta till Dafo Brand

Karta parkering

 


Säljkontor och lagerdepå Spånga

Fagerstagatan 58
Lunda Industriområde
163 53  Spånga
Tel: 08-506 405 00


Kontor samt leveransadress Uppsala

Vaksala Eke 79, hus F
755 94 Uppsala
Tel: 018-472 20 39


Kontor samt leveransadress Göteborg

Flöjelbergsgatan 8 A
431 37 Mölndal


Kontor samt leveransadress Malmö

Bronsyxegatan 9B
213 75 Malmö

Relaterat

  • Om oss

Dafo Uppsala

Välkommen till Dafo Uppsala! Här bedriver vi verksamhet inom service och underhåll av brandredskap, släcksystem och brandlarm. Vi erbjuder också ett brett kursutbud med utbildningar inom både brandskydd, fallskydd och första hjälpen.

  • Om oss

Dafo Göteborg

Välkommen till Dafo Göteborg! Här bedriver vi verksamhet inom service och underhåll av släcksystem och brandlarm. Här finns också vårt kunskapscenter för brandposter.

  • Om oss

Organisation

Dafo Brand AB är en helhetsleverantör av produkter och tjänster inom brandskydd, brandsäkerhet, brandskyddsarbete, brandsläckare och räddningsmateriel.

  • Om oss

Vår historia

Med 100 års branscherfarenhet är vi idag en av Nordens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel.

  • Om oss

Vårt ansvar – din trygghet

För oss handlar hållbart företagande om att förena lönsamhet, miljöhänsyn och socialt ansvarstagande. Våra produkter och tjänster ska bidra till att skapa ett säkrare samhälle och tryggare miljöer för våra kunder.

  • Om oss

Hållbarhet

Hållbarhet är en integrerad del av vår verksamhet och ska genomsyra allt Dafo gör. Vi arbetar alltmer intensivt för minskad miljö- och klimatpåverkan, för rena affärer, goda arbetsförhållanden, mångfald och jämställdhet.

  • Om oss

Dafo Malmö

Välkommen till Dafo Malmö! Här bedriver vi verksamhet inom personlig skyddsutrustning, såsom fallskydd, gasinstrument, kemskydd och andningsprodukter. Läs mer om våra verksamhetsområden nedan.

  • Nyhet

Dafo expanderar med ny serviceverkstad i Malmö

Nu utökar Dafo verksamheten genom att etablera serviceverkstad i Malmö. Denna expansion öppnar upp möjligheter för ökad närvaro, bättre support och ett nära samarbete med kunder och partners i regionen.