Välkommen till en säkrare värld

Tillsammans med oss på Dafo Security blir din vardag tryggare. Vi hjälper dig att hitta rätt lösning för din verksamhet och är med från första kontakt till färdigt installerat system med tillhörande service. Självklart som polisgodkänd installatör och med produkter certifierade av Svenska Brand och Säkerhetscertifering (SBSC).

Skydda din verksamhet med kameraövervakning (CCTV)

Kameraövervakning i förebyggande syfte minskar brottsligheten och skyddar din verksamhet. Vi tillhandahåller övervakning via CCTV - små som stora system. Vi arbetar med produkter av hög kvalitet från välkända varumärken för att ge dig en bra och driftsäker lösning.

Effektiva inbrottslarm

Med ett godkänt inbrottslarm skyddar du ditt företag mot intrång och skadegörelse. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar, anpassade för alla branscher, som skyddar både liv och ekonomiska värden.

Passersystem ger hög säkerhet

Passersystem ger säkert tillträde till dina lokaler och kontroll över vilka personer som rör sig i byggnaden. Systemet ger en hög säkerhet och stänger ute obehöriga.

Larmcentralen är knutpunkten

Alla våra larm är kopplade till godkända larmcentraler i Sverige. Vi samarbetar med en av Sveriges största larmcentraler som garanterar rikstäckande utryckning.

Kompletta säkerhetslösningar

Våra säkerhetspaket har allt som behövs för att säkra ditt företag. Från ett litet larm till stora kompletta säkerhetslösningar. Vi är en totalleverantör för din säkerhet och hjälper dig med rätt lösning för din verksamhet och skapar ett skräddarsytt paket.

BRF / Flerbostadshus

Smarta funktioner för trygga fastigheter. Personliga passerbrickor för de boende, porttelefon för besökare, digitala bokningssystem i tvättstugor och övernattningslägenheter. Vi hjälper er med allt från enstaka lås eller kodlås till stora passersystem för hela fastigheten.

Nödtelefon

Vi hjälper er med system för 2-vägskommunikation (nödtelefoner) till utrymnings/samlingsplatser enligt Boverkets krav på utrustning. Systemen möjliggör en säker och enkel 2-vägskommunikation mellan utrymningsplatserna och insatsledning med inbyggd batteribackup. Systemen kan även sammankopplas med brandlarm och andra säkerhetssystem.

Certifikat, medlemskap och samarbeten

Vi hjälper dig med säkerheten!