Tekniker till släcksystem & brandlarm

Vi söker nu en resande montör med inriktning mot fasta släcksystem. Välkommen med din ansökan!

Servicetekniker vid släcksystem från Dafo

Arbetsbeskrivning

Som tekniker kommer du arbeta med installation av släcksystem. Du utgår från Stockholm men kommer att arbeta med våra kunder i hela Sverige. Du säkerställer att montaget utförs enligt framtagna processer och rutiner.

Du ansvarar för att samordna våra och andra intressenters aktiviteter i samband med montaget samt att löpande följa upp installationen och rapportera förändringar till projektansvarig.

Du ansvarar även för slutkontroll och driftsättning samt för utbildning av anläggnings­skötare och andra brukare på plats.

Din profil

Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom branschen men det är inget krav. Du får gärna ha erfarenhet från att ha arbetat i ett serviceyrke med kundkontakt. Vi ser gärna att du har vana från bygg- eller VVS-branschen.

Övriga krav är följande:

  • Kunskaper i engelska i både tal och skrift
  • B-körkort
  • Ej förekomma i straffregistret
  • Svenskt medborgarskap

Vid anställning görs en sedvanlig kreditbedömning samt utdrag ur straffregistret.

Personliga egenskaper

Som person är du driven och engagerad i ditt arbete och tar ansvar såväl för dig själv som för andra. Du har en god kommunikativ förmåga och hanterar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Arbetet medför många kundkontakter och varierande uppdrag varför vi ställer stora krav på en god personlig struktur.

Arbetet är väldigt fritt och innebär ett stort personligt ansvar att genomföra och slutföra uppdragen som tilldelats. Våra kunder förväntar sig att möta en professionell tekniker som sätter kvalitet och noggrannhet främst.

Arbetets omfattning

Tjänsten är på heltid och utgår från vårt huvudkontor i Stockholm. Tjänsten innefattar installation på många olika orter runtom i landet, varför du ska vara trygg att vara på resande fot.

Intresserad?

Urval samt intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas omgående eller så snart vi hittat rätt person. Skicka din ansökan till Anneli Waxin: anneli.waxin@dafo.se. Välkommen!