Servicetekniker rökluckor

Vi söker nu en erfaren, driven och servicemedveten servicetekniker med inriktning mot rökluckor till vår verksamhet i Stockholm.

Dafo Brands tekniker vid röklucka

Arbetsbeskrivning

Som servicetekniker arbetar du med service och montage av brandredskap, utrymnings­säkerhet och rökluckor. I din roll ingår även att noggrant gå igenom våra kunders anläggningar och rekommendera åtgärder i syfte att förbättra deras brand- och utrymningssäkerhet. I din roll förväntas du fånga upp kundbehov, dokumentera ditt arbete noggrant samt informera kunderna om vårt produkt- och tjänsteutbud. Våra kunder förväntar sig att möta en professionell tekniker som sätter kvalitet och noggrannhet främst.

Din profil

Du ska tidigare ha arbetat med rökluckor i någon form, gärna med service och montage. Meriterande är om du har erfarenhet av att projektera nya installationer.

Som person är du händig, du gillar att arbeta i ett nära team och du är duktig på att lösa problem. Du har ett strukturerat förhållningsätt och strävar efter att ha goda kund­relationer. Vi tror att du har en god förmåga att lyssna på kunder och förstå olika verksamheters behov och kunskapen att föreslå lösningar därefter. Du tar ansvar för eget resultat kopplat till aktuell budget.

Personliga egenskaper

Som person är du driven och engagerad i ditt arbete och tar ansvar såväl för dig själv som för andra. Du har en god kommunikativ förmåga och hanterar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Arbetet medför många kundkontakter och varierande uppdrag varför vi ställer stora krav på en god personlig struktur. Du har ett intresse för brandskydd och en förmåga att genomföra tilldelade arbetsuppgifter på bästa sätt. Arbetet är väldigt fritt och innebär ett stort personligt ansvar att genomföra och slutföra uppdragen som tilldelats. Du har god datorvana och B-körkort.

Innan anställning görs ett sedvanligt utdrag ur straffregistret. 

Arbetets omfattning

Tjänsten är på heltid och arbeten utförs främst i Stockholmsområdet.

 

Intresserad? Urval samt intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas omgående eller så snart vi hittat rätt person. Skicka din ansökan till Isabelle Sparring: isabelle.sparring@dafo.se.

 

Välkommen!