Säkerhetstekniker/larmtekniker till Dafo Security

Dafo Security är i en stark expansionsfas och vill förstärka teamet med ytterligare en säkerhetstekniker/larmtekniker som med stort engagemang och passion vill hjälpa våra kunder med säkrare, smartare och effektivare säkerhetslösningar.

Om Företaget

Dafo Security AB säljer, projekterar, installerar och utför service av säkerhetslösningar till företag och bostadsrättsföreningar. Vårt huvudkontor ligger i Tyresö strax söder om Stockholm där över 100 personer arbetar inom Dafokoncernen.

Om tjänsten och dig vi söker

Du kommer vara med på vår roliga expansionsresa och bli en viktig pusselbit i företaget med stora möjligheter att vidareutvecklas och göra karriär i takt med att vi fortsätter växa. Arbetet är spännande och varierande med installationer och service av passersystem, inbrottslarm, brandindikeringssystem och kameraövervakning i Stockholms län. I rollen som säkerhetstekniker hos oss ansvarar du för utförandet av installationerna på plats hos kunden. Det är viktigt att du är ansvarstagande, noggrann och en lagspelare i ditt arbete. Du utgår hemifrån vid arbetsdagens start och tjänsten kräver B-körkort.

Vi söker dig som är en självgående och duktig säkerhetstekniker med några års erfarenhet av säkerhetsinstallationer och har viljan att utvecklas. Det är meriterande om du har kunskap inom flera olika system som erbjuds på marknaden idag då vi arbetar som en oberoende säkerhetsleverantör. Vi ser gärna att du utgår från norrort då stor del av arbetet sker mellan Sthlm och Uppsala, men det är inte ett krav för tjänsten.

Vi söker:

  • Dig som vill vara med på vår spännande expansionsresa och utvecklas med företaget
  • En person som gillar teknik med viljan att utbildas och utvecklas inom området
  • Dig som är arbetsvillig och har en hög ambitionsnivå
  • En lösningsintresserad ”doer” som tar ansvar

Vi erbjuder:

  • Att vara med på vår expansionsresa och växa i ansvar inom företaget
  • En miljö att lyckas och göra karriär i
  • Personlig utveckling och utbildning genom interna och externa utbildningar
  • Fast lön
  • Möjlighet till förmånsbil
  • Att få arbeta med ett oerhört starkt varumärke som funnits i över 100 år och tillhöra Dafo koncernen

 

Vår fortsatta framgång bygger på att fortsätta göra vad vi gör idag, med fler duktiga personer med samma höga ambitionsnivå som vi själva har.

Känner du att den här rollen passar dig?
Skicka in ditt CV till rekrytering@dafosecurity.se så kontaktar vid dig inom kort!
Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort vi hittar den vi söker.


Svenskt medborgarskap krävs och utdrag ur belastningsregistret sker innan anställning.