Receptionist

Vi söker nu en receptionist på heltid, rekryteringen sker via bemanningsföretaget Uniflex. Som receptionist hos Dafo Brand erbjuds du en rolig och utmanande tjänst på ett trevligt bolag tillsammans med ett härligt gäng!

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som receptionist är du förtagets ansikte utåt, du kommer arbeta med att välkomna besökare, hantera samtal i växeltelefonen samt hålla rent och snyggt i allmänna utrymmen såsom mötesrum. Utöver detta förekommer viss administration i rollen, såsom att ha hand om kursadministration.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet från en servicestyrd roll tidigare, du bör trivas med administrativa arbetsuppgifter samt att vara spindeln i nätet. Vidare ser vi att du är strukturerad och har goda kunskaper i Officepaketet. Som person är du serviceminded, prestigelös och representativ, du har inga problem med att söka kontakt med människor och trivs bra i miljöer med stundvis högt tempo. För tjänsten krävs goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! Varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer om tjänsten och skicka in din ansökan hos Uniflex:

Receptionist till Dafo Brand! - Uniflex