Innesäljare brandskyddstjänster

Vi söker nu en innesäljare som vill vara med och utveckla och stärka upp vårt säljteam. Som innesäljare hos Dafo blir du en viktig pusselbit mellan företaget och dess kunder.

Din primära uppgift som innesäljare är att via telefon och e-post hjälpa kunder med förfrågningar om brandskyddsprodukter- och tjänster. Du kommer att arbeta med nya och befintliga kunder, samt andra återkommande kunder i varierad storlek. Utöver det kommer du även att prospektera och bearbeta liknande potentiella kunder. Rollen innefattar administrativt arbete såsom upprättande av offerter, orderhantering och dokumentation i vårt CRM-system. Placeringsorten är Tyresö.

Arbetsuppgifter

  • Ta emot inkommande samtal/e-post från kunder och ge information om produkter, tjänster och priser.
  • Lämna offerter på förfrågningar inom fastsatta prisramar.
  • Skapa och bygga upp goda och långsiktiga kundrelationer.
  • Dokumentera i vårt CRM och affärssystem DYN365.
  • Upprätta och uppdatera kundavtal.

Du arbetar med hela försäljningsprocessen, från att etablera kontakt med kund till att presentera lösningar, komma till avslut och skriva avtal. Du kommer att arbeta i ett drivet team med god kamratskap och med högt ställda mål på goda kundrelationer och framgångsrikt säljarbete. Gillar du affärer, kundkontakt och brandskydd är du rätt person för oss!

Din profil

Vi söker dig med en fullgjord gymnasieutbildning, samt att du utöver din utbildning har minst ett par års praktisk erfarenhet av administration eller ordermottagning/innesälj­arbete. Viktigt är att du trivs med en tempofylld, flexibel och varierande arbetsplats. Du gillar att arbeta både självständigt och i team, där du gärna är med och bidrar till teamets och företagets utveckling. För att lyckas i rollen bör du alltid sätta kunden och kundnyttan i fokus, samtidigt som du har en god förmåga att kommunicera och skriva flytande på både svenska och engelska.

Som person är du nyfiken, lättlärd och tekniskt intresserad. Du är ansvarsfull, driven, noggrann, har ett bra ordningssinne och trivs med att skapa struktur och rutiner i ditt arbete. Du har god generell datorvana och erfarenhet i att arbeta i Microsoft Office-program, affärsstödssystem.

Intresserad?

För mer information är du välkommen att kontakta försäljningschef Johan Barvemo på 08-506 405 03. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Skicka in din ansökan till rekrytering@dafo.se märkt med ”innesäljare”.

Relaterat