Chef Utbildning & Konsult

Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas där vi strävar efter att bli Nordens ledande brandskyddsföretag. Nu söker vi dig som vill vara med att leda och forma vår avdelning Utbildning och Konsultation. Avdelningen består av en grupp kompetenta, hungriga konsulter, koordinatorer, ritare och instruktörer. Har du erfarenhet av att bygga, driva och utveckla en tjänsteorganisation? Trivs du i en roll med mycket ansvar, kundkontakt och utvecklingsmöjligheter? Då kanske du är rätt person att fortsätta bygga vår utbildnings- och konsultverksamhet.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter som chef blir väldigt varierade. Du tar du an vissa egna kund­uppdrag, men främst leder du verksamheten samt ansvarar för gott samarbete med andra avdelningar för att säkerställa god resursplanering avseende alla uppdragen. Du arbetar aktivt med att effektivisera interna arbetsprocesser, utveckla våra tjänste­erbjudande samt säkerställa leverans i hela landet. Vi behöver dig som brinner för att bygga långsiktiga relationer, både interna som externa, byggsten för byggsten. Du har personal- och resultatansvar för verksamheten med uppföljning av budget inklusive prognoser och analyser av resultat. Du kommer att ingå i affärsområdets ledningsgrupp och det förväntas av dig att du bidrar med erfarenhet, idéer och ett självklart engage­mang för att uppnå våra mål. Du rapporterar till Affärsområdeschef Brandskyddstjänster. Tjänsten utgår från vårt kontor i Tyresö.

Kvalifikationer

Vi söker dig med erfarenhet från en liknande roll inom utbildning eller brand­konsultationsområdet. Det är meriterande om du har vana från arbete som brandskydds­konsult, brandkonsult eller liknande. Vi ser gärna att du har en relevant teknisk utbildning och dokumenterat goda kunskaper inom området byggnadstekniskt brandskydd. Du är van att snabbt sätta dig in i olika verksamheter och agera konsultativt både mot kund och internt. Du talar och skriver obehindrat i svenska och engelska. Vi förutsätter att du kan Office-paketet och har generellt goda IT-kunskaper då du kommer att leda digitaliseringsarbetet inom avdelningen. Du är affärsdriven och har lätt för att skapa förtroende och bygga relationer för att vidareutveckla kontakten med våra kunder och partners. Du är tävlingsinriktad och entusiastisk i ditt arbete och du har en förmåga att utveckla och inspirera andra.

Intresserad?

För mer information är du välkommen att kontakta vår Affärsområdeschef Kristian Lindqvist på 08-506 405 17 eller kristian.lindqvist@dafo.se.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Skicka in din ansökan till ansokan@dafo.se märkt med ”Utbildning & Konsultation” senast 2021-12-17.