Brandtätare

Vi söker nu en erfaren, driven och servicemedveten brandtätare till vår verksamhet i Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Som brandtätare projekterar, projektleder, monterar och dokumenterar du brandtätningar i våra kunders fastigheter. Du kommer även att ansvara för brandtätningsprojekt med flera utförare och arbeta med att utveckla området brandtätning på Dafo.

I din roll förväntas du fånga upp kundbehov, dokumentera ditt arbete noggrant samt informera kunderna om vårt produkt- och tjänsteutbud. Våra kunder förväntar sig att möta en professionell tekniker som sätter kvalitet och noggrannhet främst.

Din profil

Du ska tidigare ha arbetat med brandtätning, gärna med direkt kundkontakt. Som person är du händig, du gillar att arbeta självständigt och du är duktig på att lösa problem. Du har ett strukturerat förhållningsätt och strävar efter att ha goda kundrelationer. Vi tror att du har en god förmåga att lyssna på kunder och förstå olika verksamheters behov och kunskapen att föreslå lösningar därefter. Du tar ansvar för eget resultat kopplat till aktuell budget.

Personliga egenskaper

Som person är du driven och engagerad i ditt arbete och tar ansvar såväl för dig själv som för andra. Du har en god kommunikativ förmåga och hanterar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Arbetet medför många kundkontakter och varierande uppdrag varför vi ställer stora krav på en god personlig struktur. Du har ett intresse för brandskydd och en förmåga att genomföra tilldelade arbetsuppgifter på bästa sätt. Arbetet är väldigt fritt och innebär ett stort personligt ansvar att genomföra och slutföra uppdragen som tilldelats. Du har god datorvana och B-körkort.

Innan anställning görs ett sedvanligt utdrag ur straffregistret.

Arbetets omfattning

Tjänsten är på heltid och arbeten utförs främst i Stockholmsområdet.

 

Intresserad? Urval samt intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas omgående eller så snart vi hittat rätt person. Skicka din ansökan till Isabelle Sparring: isabelle.sparring@dafo.se.

Välkommen!