Brandskyddstekniker Uppsala

Vi söker nu tre drivna och servicemedvetna brandskyddstekniker till vår verksamhet i Uppsala.

Dafo Brands servicetekniker står framför bil

Arbetsbeskrivning

Som Brandskyddstekniker kommer du arbeta med att säkerställa funktionen av våra kunders brandskydd. Du arbetar med att kontrollera och underhålla brandskydds­utrustning, åtgärda brister och informera kunder om aktuell status i syfte att förbättra deras brandskydd. I din roll förväntas du fånga upp kundbehov, dokumentera ditt arbete noggrant samt informera kunderna om vårt produkt- och tjänsteutbud.

Våra kunder förväntar sig att möta en professionell tekniker som sätter kvalitet och noggrannhet främst.

Din profil

Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom branschen men det är inget krav. Du får gärna ha erfarenhet från att ha arbetat i ett serviceyrke med kundkontakt. Som person är du händig, du gillar att arbeta självständigt och du är duktig på att lösa problem. Du har ett strukturerat förhållningsätt och strävar efter att ha goda kundrelationer i syfte att stärka Dafos ställning hos kunderna. Vi tror du har en god förmåga att lyssna på kunder och förstå olika verksamheters behov och kunskapen att föreslå lösningar därefter. Du tar ansvar för eget resultat kopplat till aktuell budget.

Det är mycket meriterande om du har formell el-auktorisation eller erfarenhet av arbete som elinstallatör.

Personliga egenskaper

Som person är du driven och engagerad i ditt arbete och tar ansvar såväl för dig själv som för andra. Du har en god kommunikativ förmåga och hanterar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Arbetet medför många kundkontakter och varierande uppdrag varför vi ställer stora krav på en god personlig struktur. Du har ett intresse för brandskydd och en förmåga att genomföra tilldelade arbetsuppgifter på bästa sätt. Arbetet är väldigt fritt och innebär ett stort personligt ansvar att genomföra och slutföra uppdragen som tilldelats. Du har god datavana och B-körkort. Innan anställning görs ett sedvanligt utdrag ur straffregistret.

Arbetets omfattning

Tjänsten är på heltid och arbeten utförs främst i Uppsalaområdet.

Intresserad?

Urval samt intervjuer sker löpande och tjänsterna kommer att tillsättas omgående eller så snart vi hittat rätt personer. Skicka din ansökan till Isabelle Sparring: isabelle.sparring@dafo.se.

Välkommen!