Att jobba på Dafo - en livsviktig uppgift

Vill du bli en av oss? Vi erbjuder våra medarbetare en trygg anställning med bra utvecklingsmöjligheter. Vill du arbeta i ett företag med god företagskultur, som ligger i framkant gällande kunskap, kvalitet och service? Tveka inte att ta kontakt med oss!

För närvarande söker vi medarbetare till följande tjänster:

Tekniker till fasta släcksystem

Tekniker för gasdetektering

Säkerhetstekniker/larmtekniker till Dafo Security

Tekniker restaurangsläck

 

 

Relaterat

  • Om oss

Organisation

Dafo Brand AB är en helhetsleverantör av produkter och tjänster inom brandskydd, brandsäkerhet, brandskyddsarbete, brandsläckare och räddningsmateriel.

  • Om oss

Vår historia

Med 100 års branscherfarenhet är vi idag en av Nordens största leverantörer av brandskydd och räddningsmateriel.

  • Om oss

Hos oss kan du vara trygg

Dafo Brand har sedan starten år 1919 utvecklats till ett modernt och högteknologiskt företag.

  • Om oss

Vårt ansvar – din trygghet

För oss handlar hållbart företagande om att förena lönsamhet, miljöhänsyn och socialt ansvarstagande. Våra produkter och tjänster ska bidra till att skapa ett säkrare samhälle och tryggare miljöer för våra kunder.

  • Om oss

Hållbarhet

Hållbarhet är en integrerad del av vår verksamhet och ska genomsyra allt Dafo gör. Vi arbetar alltmer intensivt för minskad miljö- och klimatpåverkan, för rena affärer, goda arbetsförhållanden, mångfald och jämställdhet.

  • Om oss

Kontakt

Vi finns här för att svara på dina frågor och arbetar för att du ska vara så nöjd som möjligt med våra produkter och tjänster.

Jobba hos Dafo Security

Hos Dafo Security erbjuder vi säkerhetslösningar av högsta kvalitet, med kompetenta kollegor som har roligt tillsammans.

Säkerhetstekniker till Dafo Security

Vi söker nu en säkerhetstekniker i Storstockholm som med engagemang och passion vill hjälpa våra kunder med säkrare, smartare och effektivare säkerhetslösningar. Här finns stora möjligheter för dig med ett intresse för teknik att få utvecklas och göra karriär inom ett starkt, växande företag.