Ansulexbehållare 11,4 liter inkl. ventil, rostfri
Relaterat

- Produkt
Släcksystem för restaurangkök R-102 Ansulex
Cirka hälften av alla bränder i hotell och restauranger startar i köket. I många fall är brandhärden fett och matolja från spisar, stekbord eller i fritöser och imkanaler. Fettbränder är svårsläckta och självantänder igen efter släckning om de inte släcks med rätt metod. Faran är också stor för personskador och att bränder sprider sig genom ventilationskanaler till andra delar av byggnaden. Därför skyddas ofta restaurangkök med en släckanläggning. Vanligast är ett automatiskt släcksystem med vätska som sprutas över den skyddade utrustningen.
- Produkt
Släckvätska för fettbrand
Bränder i matolja och fett är svårsläckta. För att släcka fett effektivt behöver fettet kylas ner och släckmedlet ligger kvar så att ingen återantändning sker.

- Service
Service av släcksystem för restaurangkök
- Bransch
Restaurang
Cirka hälften av alla bränder i restauranger startar i köket. I många fall är brandhärden fett och matolja från spisar, stekbord eller i fritöser och imkanaler. Ett pålitligt släcksystem och bra brandskyddsrutiner säkerställer en trygg och säker miljö för gäster och medarbetare.
- Webbshop
Huvgenomföring med gänga 3/8"
Avsedd för släcksystem Ansulex för restaurangkök
- Webbshop
Bleck för AX-behållare
Avsedd för släcksystem Ansulex för restaurangkök
- Webbshop
Drivgaspatron LT101-30 för släcksystem
Avsedd för släcksystem Ansulex för restaurangkök
- Webbshop
Koncentrat för urspolning av rörsystem AX, 946 ml
Avsedd för släcksystem Ansulex för restaurangkök