Behållare, skåp, patroner

Behållare och skåp är designade för att smälta in i en modern köksmiljö. De är tillverkade i rostfritt stål och är tack vare sin nätta storlek lätta att placera i allt ifrån den lilla grillkiosken till det största restaurangköket. Utrustningen är lätt att hålla ren och stör inte den normala verksamheten i köket. Rätt installerat och underhållet kommer systemet att trygga verksamheten under hela restaurangens livslängd.

Skåpen finns för en eller två behållare med eller utan utlösningsmekanism.

En drivgaspatron är ett mycket tillförlitligt trycksatt kärl, som genom en regulator trycksätter släckmedelsbehållaren med nitrogen och säkerställer en trygg utlösning av restaurangkökssystemet.

Drivgaspatronerna säkerställer genom sin enkla konstruktion att service och utbyte efter att systemet har använts går snabbt och enkelt. Kärlet är tillverkat av högkvalitativt stål och möter högt ställda krav på hållfasthet och tålighet mot yttre påverkan.

Drivgaspatronerna finns tillgängliga i standardstorlekar från 0,8-2,0 liter. Valet av drivgaspatron beror på vilken storlek av system som väljs.

Sortiment (27)

Produktkategorier

Produktkategorier