Restaurang

Cirka hälften av alla bränder i restauranger startar i köket. I många fall är brandhärden fett och matolja från spisar, stekbord eller i fritöser och imkanaler. Ett pålitligt släcksystem och bra brandskyddsrutiner säkerställer en trygg och säker miljö för gäster och medarbetare.

Släcksystem för restaurangkök

Släcksystem R-102 med Ansulex släckvätska. Systemet är speciellt framtaget för brand i fritöser, grillar, filter och ventilationskanaler. Viktiga egenskaper är:

- Ansulex-vätskan ligger kvar och hindrar återantändning
- Systemet är såväl manuellt som automatiskt.
- Släckmedelsbehållarna tar liten plats och monteras normalt i rostfria skyddsskåp
- Släckvätskan är ofarlig för personal och kan lätt tvättas bort

Projektering restaurangsläcksystem

Projektering av släcksystem för restaurangkök utförs av våra kunniga projektledare. Med lång erfarenhet och gedigen kunskap inom restaurangsläcksystem skapar vi enkla och kostnadseffektiva lösningar för dig som kund.

Service av släcksystem för restaurangkök

Funktionskontroll ska enligt regelverk och tillverkarens villkor ske var sjätte månad. Vid service kontrolleras hela anläggningen. Dafos tekniker är utbildade av Ansul och behöriga att utföra montage och underhåll på Ansulex släcksystem.

Vad kan vi hjälpa till med?

Behöver ni hjälp med en översyn av brandskyddet i er verksamhet, eller rådgivning kring brandsäkerhet och systematiskt brandskyddsarbete? Då finns vi till hands och hjälper er med allt som har med brandskydd att göra.

Ja tack, jag vill gärna bli kontaktad