När varje sekund räknas

Plötsligt hjärtstopp kan drabba alla, var som helst, när som helst och oavsett ålder. Med snabb insats och en hjärtstartare kan ett liv räddas innan ambulansen hinner fram till olycksplatsen.

  • Gör skillnad tillsammans med oss!
  • Vi stöttar Hjärt-Lungfonden i kampen mot hjärt- och lungsjukdomar.
  • Hjärtsäkra din verksamhet idag!

Om plötsligt hjärtstopp

I Sverige uppskattas ca 10 000 personer drabbas av plötsligt hjärtstopp utanför sjukhus varje år. Det är den vanligaste dödsorsaken utanför sjukhus. Med rätt utrustning och kompetens nära till hands kan många liv räddas. Vart finns din närmaste hjärtstartare?

Vi stöttar forskningen!

Just nu har vi Alla Hjärtans-dag kampanj där vi skänker 100 kr till Hjärt-Lungfonden för varje såld hjärtstartare i februari. Vi erbjuder dessutom 25% rabatt på alla våra HLR-utbildningar vid köp av hjärtstartare (erbjudandet gäller på ordinarie priser och vid bokning under februari).

Säkra dina kunskaper

Kan du utföra HLR och hantera en hjärtstartare om en person drabbas av plötsligt hjärtstopp? När varje sekund räknas är det viktigt att veta hur man agerar. Just nu erbjuder vi 25% rabatt på alla våra HLR-utbildningar vid köp av hjärtartarare (erbjudandet gäller på ordinarie priser och vid bokning under februari).

En händelse från verkligheten...

Dafos utbildare Yamo utförde en HLR-utbildning på en förskola. Det var en mycket uppskattad utbildning av både medarbetare och chefer. En kort tid senare inträffade en obehaglig incident på förskolan, då ett litet barn behövde hjärt-och lungräddning. Pedagogerna agerade lugnt och tryggt och gjorde precis allt rätt. Allt slutade väl tack vare personalens fantastiska ingripande och kunskaper. Kunskap gör skillnad!

Ja tack, jag vill gärna bli kontaktad!