Säkerhetstekniker till Dafo Security

Vi söker nu en säkerhetstekniker i Storstockholm som med engagemang och passion vill hjälpa våra kunder med säkrare, smartare och effektivare säkerhetslösningar. Här finns stora möjligheter för dig med ett intresse för teknik att få utvecklas och göra karriär inom ett starkt, växande företag. 

Om tjänsten

Arbetet är spännande och varierande med installationer och service av passersystem, inbrottslarm, brandindikeringssystem och kameraövervakning i Storstockholm. I rollen som säkerhetstekniker ansvarar du för utförandet av installationerna på plats hos kunden. Tjänsten är förlagd dagtid, måndag till fredag.

Vem är du?

Vi söker dig som är en självgående och duktig säkerhetstekniker med några års erfarenhet av säkerhetsinstallationer och har viljan att utvecklas. Det är meriterande om du har kunskap inom flera olika system som erbjuds på marknaden idag då vi arbetar som en oberoende säkerhetsleverantör. Det är viktigt att du är ansvarstagande, noggrann och en lagspelare i ditt arbete. Du utgår hemifrån vid arbetsdagens start och tjänsten kräver B-körkort.

Krav:

  • B-körkort.
  • 3 års erfarenhet inom liknande tjänst.
  • Självgående och ansvarstagande.
  • En lagspelare med en hög ambitionsnivå.
  • Meriterande om du har kunskap inom flera olika system.

Om verksamheten

Dafo Security AB säljer, projekterar, installerar och utför service av säkerhetslösningar till företag och bostadsrättsföreningar. Huvudkontoret ligger i Tyresö strax söder om Stockholm där över 100 personer arbetar inom Dafokoncernen.

Känner du att den här rollen passar dig?

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att maila CV till rekrytering@dafosecurity.se.

 

Relaterat