2022-04-04 00:00Nyheter

Nyhet! Elektroniska fastighetsboxar

I takt med att e-handeln ökar blir behoven av att få paket levererade till den egna adressen större. Vi erbjuder nu installation av elektroniska fastighetsboxar.

Fastighetsboxar med digitala namnskyltar för hem och kontor förenklar hanteringen av post och mindre paket. Hela husets post samlas på ett ställe och varje lägenhet eller företag får sitt eget låsbara postfack. Fastighetsboxarna är fullt integrerade med dagens passersystem och öppning av postfacket eller paketboxen sker med den personliga taggen.

Skräddarsydda fastighetsboxar

Fastighetsboxarna skräddarsys i moduler där kunden väljer storlek, behandling, kulör och fördelar antalet postfack och paketboxar. Monteringen görs antingen utanpå vägg, inbyggt i väggen eller på fristående stativ. Boxarna kan placeras i eller utanför fastigheten – enkelt och effektivt och förbättrar arbetsmiljön för brevbärare och postbud.

Fördelar med fastighetsboxar

Brandsäkerheten ökar när lägenhetsdörrar inte längre utrustas med brevinkast. Inbrottsrisken minskar och ljud från trapphuset likaså, det blir mindre spring i trapporna. Dörrar med brevinkast sedan tidigare kan förslutas med en plåt och isolering. Med elektroniska fastighetsboxar behövs inga fysiska nycklar och administrationen för hela fastigheten kan ske i ett och samma system från distans. Taggar spärras enkelt om de skulle försvinna och kan snabbt ersättas med nya.